Contactar

Marina Day 2019 | Dia dels ports contra el plàstic

Actualment, un dels grans problemes pel medi ambient, és la immensa quantitat de deixalles, sobretot de plàstics, que hi ha als mars i oceans de tot el mon. Segons Greenpeace, cada any hi arriben fins a 12 milions de tones d’escombraries.

És per això que cal conscienciar-nos per minimitzar aquest impacte sobre el medi marí ja que aquests objectes de plàstic tarden entre dècades i centenars d’anys a degradar-se i causen danys molt greus a la fauna marina. Actualment unes 700 epècies d’organismes marins es veuen afectats per aquest tipus de contaminació. Cada any, més d’un milió d’aus i més de 100.000 mamífers marins moren per aquesta causa.

Així, enguany, el lema del Marina Day és el «Dia dels Ports contra el plàstic» i es celebrarà el proper dissabte 8 de juny.

Des del Club s’organitza la següent activitat gratuïta:

MARINA DAY AL CLUB NÀUTIC ESTARTIT

  • Dia: dissabte 8 de juny
  • Activitat: recollida de deixalles amb caiac
  • Horari: de 10h a 12h (a les 10h es sortirà i a les 12h s’arribarà a port i es pesaran les deixalles recollides)
  • Inscripció prèvia: fins el dijous 6 de juny a vela@cnestartit.es

Us esperem!!!

cartell marina day 2019

Más noticias...

La Costa Brava no solo es conocida por sus paisajes espectaculares y sus playas paradisíacas, sino también por su gastronomía....

El verano es el momento perfecto para explorar nuevas aventuras y sumergirse en nuevas experiencias, y ¿qué mejor lugar para...

¡Por fin el verano está aquí y eso significa que, gracias al Centro de Actividades del Club Náutico Estartit, ya...