Contacter

Inscriptions ouvertes pour les campus d’été : Voile et Multi-activités!

L’estiu és el moment perfecte per explorar noves aventures i submergir-se a noves experìencies, i quin millor lloc per fer-ho que al Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit? Avui, dia 15 de juny, ja estan obertes les inscripcions pels casals d’estiu !

Oferim dos casals d’estiu, dues experiències emocionants per a nens i joves: el Casal de Vela, ideal pels joves entusiastes de la navegació; i el Casal Multiactivitats, el qual combina aventures amb caiac, paddle surf i vela per tal de d’explorar i gaudir del mar en la seva màxima expressió.

Casal d’estiu de vela

El casal de vela, amb un total de 5 sessions de 3 hores cada una, de dilluns a divendres, els teus fills tindran l’oportunitat d’explorar el món de la navegació en el meravellós entorn del nostre Parc Natural del Montgrí i les Medes.

El nostre programa està dissenyat per a navegants de tots els nivells, des de principiants fins a experts, i integra aprenentatge tècnic i pràctic en un entorn segur i enriquidor. A més, els nostres monitors altament qualificats estan compromesos a crear un ambient on els nens puguin aprendre, divertir-se i fer noves amistats.

Cada participant rebrà una samarreta exclusiva del Club Nàutic Estartit i podrà gaudir del servei d’acollida a partir de les 9:30 del matí. Durant les sessions, navegarem en embarcacions de vela lleugera i els nens estaran equipats amb una armilla salvavides per a la seva seguretat. També inclourem una assegurança de responsabilitat civil i oferirem accés complet a les instal·lacions i al material docent necessari. A més, una llanxa auxiliar de suport garantirà una navegació segura i còmoda per a tots els participants.

Pel que fa al material necessari, és essencial portar una samarreta tècnica, un cortavent, escarpins, roba de recanvi, una tovallola, crema solar i un esmorzar nutritiu per carregar energies.

El preu del Casal de Vela és de només 190€ per setmana, i tenim descomptes especials per a germans.

Casal d’estiu Multiactivitats

Al casal Multiactivitats del nostre Centre d’Activitats, els nens gaudiran d’un estiu ple de diversió i d’educació immersos en una àmplia varietat d’activitats aquàtiques i recreatives.

El programa consta de 5 sessions de 3h de dilluns a divendres i inclou tota mena d’experiències com ara navegació en embarcacions de vela, caiac, paddle surf, jocs, tallers i excursions a les Illes Medes, sempre sota la supervisió d’instructors qualificats i equipats amb armilles salvavides per assegurar la seva seguerat en tot moment.

A més, oferim una completa assegurança de responsabilitat civil i accés a les nostres instal·lacions i material docent, incloent una llanxa auxiliar de suport. Per gaudir al màxim d’aquestes experiències, recomanem als participants portar el material necessari, com ara samarreta tècnica, cortavent, escarpins, roba de recanvi, tovallola, crema solar i esmorzar.

El preu del Casal de Vela és de només 190€ per setmana, i tenim descomptes especials per a germans.

A què esperes? Fes la teva inscripció per viure un estiu ple d’aventures al mar amb nosaltres!

Plus de nouvelles...

Au Club Nàutic Estartit, nous sommes fermement engagés dans la protection de l’environnement et la conservation de la biodiversité marine....

Chaque 16 juillet, l’Estartit célèbre avec enthousiasme la fête de la Mare de Déu del Carme, patronne des marins. Cette...

Le Club Nàutic Estartit a le plaisir d’annoncer la signature d’un nouveau protocole de coopération entre l’Unión de Villes Portuaires...